...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 
Πρόσφατες έρευνες σχετικά με την εκπαίδευση στελεχών εταιριών, έδειξαν ότι η διοργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων βρίσκει μεγάλη απήχηση στα εταιρικά στελέχη με αποτέλεσμα την προσωπική και επαγγελματική βελτίωση στις ικανότητες και την αποτελεσματικότητα τους. 
Η ανάπτυξη και η δια βίου μάθηση είναι προφανώς στρατηγικής σημασίας για τα στελέχη και κατ' επέκταση για τις εταιρίες που αποτελούνται από "υποψιασμένους" συνεργάτες. 
 
Στην 38NORTH πιστεύουμε στη βελτίωση της πνευματικής λειτουργίας και των προσωπικών ικανοτήτων των στελεχών με εφόδια τη γνώση και τις εμπειρίες που απορρέουν από σωστά σχεδιασμένα και στοχευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που οι συνεργάτες μας επιλέγουν και παρέχουν στους πελάτες μας.
 
Οι θεματικές ενότητες (βιωματικές και αίθουσας) που αναπτύσσουμε είναι:
  • Ομαδική συνεργασία
  • Αποτελεσματική επικοινωνία
  • Ηγεσία και καθοδήγηση
  • Stress Management
  • Συναισθηματική Νοημοσύνη
  • Δημιουργία και κατανόηση εταιρικού οράματος
  • Προσωπική ανάπτυξη και ενδυνάμωση εργαζομένων
  • Δημιουργικές δραστηριότητες στα πλαίσια συνεδρίων

Για την παροχή σύνθετων και ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων έχουμε δημιουργήσει μια ομάδα έμπειρων συνεργατών στους τομείς πωλήσεων, εργασιακής ψυχολογίας, ερευνών και μετρήσεων, Human recourses πάντα με την υποστήριξη των υπαίθριων δραστηριοτήτων.

 

Oι εκπαιδευτές της 38NORTH είναι πιστοποιημένοι (ΟΑΕΔ) εκπαιδευτές-εισηγητές σεμιναρίων με εξειδίκευση στους τομείς της ομαδικής συνεργασίας, ηγεσίας, καθοδήγησης, προσωπικής ανάπτυξης και βιωματικής εκπαίδευσης, έχουν διοργανώσει και πάρει μέρος σαν εισηγητές και  motivational speakers σε εκατοντάδες σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 
Έχουν διδάξει σε  Ελλάδα, Κύπρο, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ελβετία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία  FYROM, Μπαχρέιν κατέχοντας πλέον σημαντική εμπειρία στην δημιουργία κοινής κουλτούρας μεταξύ εργαζομένων πολυεθνικών εταιριών που ανήκουν σε διαφορετικές χώρες.
 

 

 
 

 

 
"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder