...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 
Team building ή αλλιώς πώς "δένεται το ατσάλι". Από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του ανθρώπου είναι αναμφισβήτητα η δημιουργία ομάδων. Εκεί που το άτομο πρέπει να ισορροπήσει ανάμεσα στη μοναδικότητα και τη συνύπαρξη με άλλα άτομα ίδιων προσανατολισμών αλλά και πολύ περισσότερο διαφορετικών αντιλήψεων. Ποιά είναι η συνταγή της επιτυχίας; Και πώς αυτή η ομάδα γίνεται καλύτερη και πιο αποτελεσματική από το σύνολο των μελών; Χμμμ, εμείς εδώ ακόμα το "ψάχνουμε". Γι αυτό και το "δέσιμο" των ομάδων είναι από τις αγαπημένες μας δοκιμασίες. Λέμε δοκιμασίες γιατί μαζί με τα άτομα που "παιδεύουμε" προβληματιζόμαστε κι εμείς ως "ειδικοί" πάνω στο θέμα.
 
Στα χρόνια που ασχολούμαστε με τις υπαίθριες δραστηριότητες, τις εταιρικές εκδηλώσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα και την εταιρική αναψυχή, οι δραστηριότητες ομαδικότητας, οι ασκήσεις ηγεσίας και τα σενάρια επαύξησης της ομαδικής αποτελεσματικότητας αποτελούν το κερασάκι στην τούρτα των υπηρεσιών μας.
 
 
 
 
 
Έχουμε ένα απίστευτα μεγάλο ρεπερτόριο από ασκήσεις και σενάρια εκδηλώσεων για να δοκιμάσουμε την εμπιστοσύνη, τη συντροφικότητα, την ηγεσία, το κοινό πνεύμα, την κατανομή ρόλων, την ομοιογένεια και πολλά άλλα ζητούμενα από τους πελάτες μας. Κι επειδή κάθε εταιρία και διαφορετικό ζητούμενο, διαφορετικό έμψυχο υλικό, διαφορετικοί όροι και αξίες, κάθε εκδήλωση με team building activities είναι μοναδική και αποτελεί πραγματική πρόκληση για το επιτελείο μας.
 
 
 
 
   
"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder