...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 

"Ψυχή" της ομάδας ο Γιώργος Μαστοράκης.
Με εικοσιπέντε χρόνια εμπειρία σε θάλασσες και βουνά, έχει ζήσει τη Φύση και το χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων όσο λίγοι. από τους πρωτοπόρους στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τις κάθε λογής εταιρικές εκδηλώσεις. Λάτρης της θάλασσας και όλων των αθλημάτων που συνδέονται με το υγρό στοιχείο, θιασώτης της μηχανοκίνητης τετρακίνησης και της δίτροχής περιήγησης παντός εδάφους, φροντίζει να προσθέτει χιλιόμετρα στο ενεργητικό του και σελίδες στα road books του. Κι όταν όλα αυτά δεν τον γεμίζουν, ένα φαράγγι ή ένα ορμητικό ποτάμι θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη του γεμίζοντας ταυτόχρονα τις μπαταρίες του. Μπαταρίες που θα φροντίζει να αποφορτίζει σχεδιάζοντας και οργανώνοντας τα δικά σας events. 
 
 
Ο Κώστας Σημάτος είναι σύμβουλος επιχειρήσεων, εκπαιδευτής-εισηγητής σεμιναρίων με εξειδίκευση στους τομείς της ομαδικής συνεργασίας, ηγεσίας, καθοδήγησης και προσωπικής ανάπτυξης.

Με σπουδές στην οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων (DMS & MBA, Nottingham Trent University) και εξειδίκευση στον τομέα Ανθρώπινου Δυναμικού, είναι επιστημονικός συνεργάτης του Πάντειου  και του Οικονομικού Πανεπιστήμιου της Αθήνας. Από τους πρώτους εκπαιδευτές βιωματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα έχει διοργανώσει και πάρει μέρος σαν εισηγητής και  motivational speaker σε εκατοντάδες σεμινάρια στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ξεκίνησε την ενασχόληση με την μουσική το 1982 στο Εθνικό Ωδείο και συμμετέχει σε πολλά μουσικά σχήματα. Είναι ο μοναδικός στην Ελλάδα πιστοποιημένος “drum circle facilitator” και μοναδικός Έλληνας που αποφοίτησε από το “Village music drum circle facilitators workshop” στην Hawaii. Έχει ακόμη ασχοληθεί με τον χορό, την ορειβασία και τις «ειδικές» μορφές εναλλακτικού τουρισμού και δραστηριοτήτων στην φύση.
 
 
Ο Αργύρης Βισβάρδης είναι –τι άλλο- άνθρωπος της δράσης. Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις όλο και θα ασχολείται με τις αγαπημένες του πολεμικές τέχνες, τις τεχνικές επιβίωσης και την οδήγηση εκτός δρόμου. Για έναν άνθρωπο που έχει «φάει με το κουτάλι» τις ζούγκλες της Αμαζονίας, έχει ξεχωρήσει στο δύσκολο κόσμο του Camel Trophy, «μιλάει» στα τετρακίνητα οχήματα σε επικές διαδρομές εκτός δρόμου, τιθασεύει τους ανέμους στα πανιά των ιστιοπλοϊκών σκαφών και προσθέτει ώρες εμπειρίας καταδυόμενος στις θάλασσες του πλανήτη, η 38NORTH αποτελεί ότι ένα λούνα παρκ σε ένα παιδί. Σε βαθμό άμεσης ετοιμότητας αρπάζει την αγαπημένη του βαλίτσα με τα σύνεργα και συνοδεύει τις δραστηριότητές μας στήνοντας τις δοκιμασίες με θαυμαστή τέχνη και υψηλό δείκτη ασφάλειας καθώς είναι εκτός των άλλων και διασώστης. Μια αποστολή περιπέτειας τον έφερε και στο χώρο της τηλεόρασης όπου και δούλεψε στις παραγωγές του ANT1, Mission και Wall σαν υπεύθυνος οργάνωσης των ειδικών αποστολών. 
 
 
Η Ζέττα Νικοπούλου έχει αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις και τον τομέα του marketing. Χειρίζεται τους υποψήφιους και καινούριους συνεργάτες ενώ με το κριτικό της ταλέντο θα "φιλτράρει" ότι βγαίνει από την εταιρία προς τα έξω. Η παρούσα ιστοσελίδα έχει το άγγιγμα της και αρκετές ώρες συγγραφής (και διαγραφής) κειμένων της. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται και με τις υπαίθριες δραστηριότητες, το ποδήλατο, τη γυμναστική, τη ζωγραφική και το διάβασμα.
Πολλές φορές μας δίνει και ένα χέρι βοηθείας στις δραστηριότητες ακολουθώντας τα τεκταινόμενα σε βουνά και θάλασσες. Λατρεύει τις αποδράσεις εκτός των τειχών ειδικά αν αυτές γίνονται με προορισμό την αγαπημένη της Βαυαρία.      

 

 

 

 

 

 

 

"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder