...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 
 
Υποστήριξη προγραμμάτων προωθητικών ενεργειών ή αλλιώς, πώς μια BTL ενέργεια με φόντο τη Φύση ή σε ένα περιβάλλον εναλλακτικών δραστηριοτήτων θα φτάσει στο ευρύ ή το ειδικό κοινό με 100% αποτελεσματικότητα, ασφάλεια και μηδενικές πιθανότητες σφάλματος και χασίματος χρόνου, χρημάτων, αξιοπιστίας από την πλευρά του διαφημιζόμενου...
 
Δεν υποκαθιστούμε τις διαφημιστικές εταιρίες ή τις εταιρίες προώθησης προϊόντων. Δεν είναι αυτή η δουλειά μας άλλωστε. Αντιθέτως φιλοδοξούμε να γίνουμε οι καλύτεροι συνεργάτες σας βοηθώντας τα προγράμματά σας να "απογειωθούν" με φρέσκιες ιδέες, πρωτότυπες δραστηριότητες, σκληρή δουλειά, γνώση των εναλλακτικών μορφών αναψυχής και των μηχανισμών που θα φέρουν τα προιόντα των πελατών σας στο target group που αφορούν.
 
Έχουμε φέρει καινούριες δραστηριότητες και τεχνογνωσίες από το εξωτερικό, διαθέτουμε μια ομάδα από έμπειρους συνεργάτες, γνωρίζουμε την Ελλάδα όσο λίγοι και πιστεύουμε στις δυνατότητές μας.
 
Μπορούμε να στήσουμε οτιδήποτε και οπουδήποτε μας ζητηθεί. Ανεξαρτήτως χρονικής περιόδου ή διάρκειας. Για μικρό ή μεγάλο κοινό. Σε στεριά και θάλασσα, πόλη ή βουνό. Σε κλειστό ή ανοικτό χώρο.
   
 
Μερικά παραδείγματα δραστηριοτήτων: Extreme δραστηριότητες σε παραλίες με ελεύθερη συμμετοχή για λογαριασμό ραδιοφωνικού σταθμού αλλά και εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, εκτέλεση ιστιοπλοικών ταξιδιών με δειγματοδιανομές ανά τη νησιωτική Ελλάδα, καμπάνιες κοινωνικής ευθύνης ανά την Ελλάδα με ειδικά διασκευασμένα αυτοκινούμενα οχήματα, δημιουργία και εκτέλεση πρωταθλημάτων mini soccer και paintball για καταναλωτικά προιόντα, δημιουργία και λειτουργία δοκιμασιών σε εκθεσιακά περίπτερα, οργάνωση και εκτέλεση συναυλίας εναλλακτικής μουσικής για εταιρία αναψυκτικού κλπ.
 
Λοιπόν τι λέτε, είστε να "ντύσετε" τα προϊόντα σας στην αίγλη μιας εκδήλωσης εναλλακτικών δραστηριοτήτων; Θέλετε να συνεπάρετε το κοινό σας με εκδηλώσεις που θα γίνουν το επόμενο "talk of the town";
 
     
"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder