...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 

 

Για αναψυχή ή εκπαίδευση, με σενάριο ή και χωρίς, με επιβράβευση αλλά και για ηθική ικανοποίηση οι εκδηλώσεις που εμπλέκουν τη στρατηγική αλλά και τη δράση είναι η ανερχόμενη "μόδα" στα εταιρικά events. Αν οι απλές δοκιμασίες ομαδικότητας δείχνουν αδύναμες να ζωντανέψουν ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα ή να προσδώσουν αληθοφάνεια σε μια εκδήλωση αναψυχής, τότε το λόγο παίρνουν τα παιχνίδια με σενάριο.

Ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού με το χρόνο να μετρά ανάποδα και το στόχο να απέχει άγνωστο πόσο από τους διεκδικητές του, μια ιστιοπλοική regatta με τις ομάδες πληρώματα να δοκιμάζονται κόντρα σε πραγματικές καιρικές συνθήκες, μια επική μάχη paintball σε δάσος με τις χρωμόσφαιρες να σφυρίζουν και τους "στρατηγούς" να δοκιμάζουν τακτικές αλλά και ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας με τους συμμετέχοντες να δοκιμάζουν γνώσεις και πνευματικές δυνατότητες ενάντια σε ένα "υπολογιστή" που έρχεται από το μέλλον ή μια γραπτή  άσκηση επιβίωσης της ομάδας σας στην έρημο της Αραβίας ή τέλος μια υβριδική άσκηση προσομείωσης της εταιρικής λειτουργίας με μια ορειβατική αποστολή στο Έβερεστ είναι μερικά από τα παραδείγματα δράσεων που καλούμαστε να εκτελέσουμε για τους πελάτες μας.
 
 
 
Είναι πραγματική πρόκληση για εμάς να φτάσουμε πέρα από τα όρια μας για να οργανώσουμε κάτι νέο που θα συνεπάρει και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Είναι όμως και μια ευχαρίστηση να βλέπουμε τους συμμετέχοντες στα προγράμματα αυτά να ζουν όσα μόνο στη φαντασία τους έχουν ονειρευτεί. Τολμήστε μαζί μας και ζητήστε τη βοήθειά μας για την επόμενη εταιρική σας διοργάνωση, πέρα από τα καθιερωμένα.  
                                                         

 

 

"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder