...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 
Τα πράγματα είναι απλά.
 
Είμαστε άνθρωποι που αγαπάμε τη Φύση, χαιρόμαστε να δουλεύουμε πάνω στις διαπροσωπικές σχέσεις, μας αρέσει να επικοινωνούμε και να κάνουμε πράξη τα οράματα και τις φιλοδοξίες μας σε συνδυασμό με τις επιδιώξεις των συνεργατών μας.
 
Κατά το παρελθόν αποτελέσαμε, ως στελέχη εταιρικών σχημάτων, κρίκους αλυσίδων οι οποίες παρά τα "βαριά" τους ονόματα αποδείχτηκαν αδύναμες να κρατήσουν τη συνοχή τους.
 
Πήραμε την απόφαση να συνεχίσουμε σε εναλλακτικό στυλ οργάνωσης και λειτουργίας. Σκεφτήκαμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανθρώπων που θα διαμορφώνεται ανάλογα με τις συνθήκες της δουλειάς και τις ανάγκες του εκάστοτε project και πελάτη μας.
 
Άλλοτε σολίστ και άλλοτε μαέστροι, δε διστάζουμε να ανταλλάξουμε ρόλους και καθήκοντα εμπιστευόμενοι απόλυτα τις δυνατότητες αλλά και ιδιαιτερότητες των συνεργατών μας.
 
Ζητούμενα μας είναι να περνάμε καλά, να είμαστε γρήγοροι, ευέλικτοι και αποτελεσματικοί προς όφελος των πελατών μας.
 
'Οσο για το όνομά μας, 38NORTH, αυτό θυμίζει γεωγραφικό χάρτη, αποστολή περιπέτειας, δράση και συνεχή αναζήτηση ενός προορισμού. Της επιτυχίας στη διοργάνωση και εκτέλεση υπαίθριων δραστηριοτήτων και εταιρικών εκδηλώσεων.
 
 

 

 

 

"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder