...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 

To Lasershot είναι ένας computerized εξομοιωτής σκοποβολής.

Η δράση ξετυλίγεται μπροστά μας, στην οθόνη που προβάλλει ένας data projector τις ρεαλιστικές εικόνες των σκηνών σκοποβολής ή κυνηγιού με πρωταγωνιστές τους δικούς σας συμμετέχοντες σε ρόλους σκοπευτών.  
Όλη η διαδικασία ελέγχεται μέσω υπολογιστή ο οποίος μετράει βαθμούς, χρόνους παιχνιδιού, σκορ των παικτών αλλά και δίνει τη δυνατότητα για αλλαγές στις ρυθμίσεις των όπλων αλλά και των παραμέτρων των παιχνιδιών κάνοντας τα ευκολότερα ή δυσκολότερα ανάλογα με τις προτιμήσεις των παικτών. Iδανικό για τη διοργάνωση ενός πρωταθλήματος μεταξύ πολλών παικτών αποτελεί τον ιδανικότερο τρόπο για να «καθηλωθεί» μια ομάδα ανθρώπων σε εσωτερικό χώρο κατά τη διάρκεια εταιρικών events, incentives, πάρτι, προωθητικών ενεργειών κλπ. Κάθε διοργάνωση μπορεί να διαρκέσει "ατέλειωτες" ώρες, παιχνίδια με 40 – 50 συμμετέχοντες σε μορφή πρωταθλήματος διαρκούν περίπου στις 3-4 ώρες κρατώντας την αδρεναλίνη στα ύψη και το ενδιαφέρον των θεατών στο «κόκκινο».  

Το LASERSHOT είναι μετακινούμενο, μπορεί να στηθεί παντού και πολύ γρήγορα. Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός καταλαμβάνει τη θέση του σε δύο μικρές βαλίτσες που χωρούν οπουδήποτε, ενώ ανεπτυγμένα ίσα που χρειάζονται ένα απλό τραπέζι.

Ο χρόνος εγκατάστασης του εξοπλισμού δεν είναι παραπάνω από 15 λεπτά και η λειτουργία του απαιτεί μόνο ένα χειριστή.

Τώρα με το Lasershot εσείς θα συνεχίζετε ακόμα να «σέρνεστε» βαριεστημένα σ’ ένα καναπέ;

"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder