...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 
       
 
H επιβράβευση πελατών ή εργαζομένων με ένα ταξίδι είναι δοκιμασμένη τακτική των εταιριών στο εξωτερικό και εδώ και αρκετά χρόνια και οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν κατανοήσει την αξία της. Τα ταξίδια αποτελούν ένα ελκυστικό διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και οι εργαζόμενοι επιστρέφουν ανανεωμένοι και με  διαφορετικό τρόπο σκέψης μετά από ένα ταξίδι κινήτρου όχι μόνο περιμένοντας το επόμενο αλλά και γιατί έχουν ένα ακόμα λόγο να πετύχουν τους στόχους που η εταιρία τους, θέτει.
 
Τα incentives είναι ο αγαπημένος μας τομέας υπηρεσιών!
Και αυτό γιατί «κλέβουν» πρώτα τις δικές μας καρδιές, πριν μετατραπούν σε έναν γοητευτικό – προς κατάκτηση - στόχο για σας και τους συμμετέχοντές φιλοξενούμενούς σας.    Συνδυάζοντας την εταιρική κουλτούρα με τους ιδιαίτερους στόχους του πελάτη, προσπαθούμε να μετατρέψουμε ένα ταξίδι κινήτρου σε ένα εντυπωσιακό εταιρικό γεγονός που ενδυναμώνει τις ανθρώπινες σχέσεις. Τα καλοσχεδιασμένα προγράμματα, οι ευχάριστες εκπλήξεις και οι αποκλειστικές premium υπηρεσίες που δίνουν άλλο χαρακτήρα και στο πιο απλό ταξίδι συνθέτουν μια μαγευτική εμπειρία που θα συμπαρασύρει και τον πιο απαιτητικό ταξιδευτή.
 
«Μυστικό» μας όπλο οι συνεργασίες μας. Πιστεύοντας στο outsourcing επιλέγουμε τη λύση του εξωτερικού ειδικού συνεργάτη για την τέλεια οργάνωση της συγκεκριμένης υπηρεσίας. Συνεργαζόμαστε με την εταιρία Cinitron και την έμπειρη ομάδα της με την οποία έχουμε ταξιδέψει σε όλο τον πλανήτη και τους έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη για να βγάλουν εμάς αλλά κι εσάς ασπροπρόσωπους.
 
Για την εξασφάλιση ενός ασφαλούς και ποιοτικού ταξιδιού ξεκινάμε από το μηδέν και χτίζουμε το ταξίδι πάντα με τη συμβολή του εκάστοτε υπεύθυνου από τη μεριά του πελάτη ακολουθώντας τα παρακάτω στάδια δράσης:
 
- Επιλογή  ιδέας και τελικού προορισμού λαμβάνοντας υπόψη μας το προηγούμενο ιστορικό ταξιδιών του πελάτη. 
                                            
- Διατύπωση συγκεκριμένων προτάσεων προς κάλυψη ειδικών αναγκών και στόχων.
 
- Επιθεώρηση του προορισμού αρκετά πριν με ειδικό ταξίδι επιθεώρησης  (inspection) για τη διερεύνηση  των ξενοδοχείων και των υπόλοιπων υπηρεσιών.
 
Επιλογή ξενοδοχείων υψηλών προδιαγραφών και μοναδικών εστιατορίων.
 
Οργάνωση του προγράμματος και των υπόλοιπων υπηρεσιών και   δραστηριοτήτων  που θα περιέχονται σε αυτό.
 
Διεκπεραίωση των ταξιδιωτικών υπηρεσιών (έκδοση εισιτηρίων, ενημέρωση συμμετεχόντων, δημιουργία ταξιδιωτικού υλικού και αναμνηστικών δώρων).
 
Παρουσίαση του τελικού προγράμματος στον πελάτη. 
 
- Εκτέλεση του ταξιδιού.
 
- Follow up.
 
Όσο για τους προορισμούς μας, αυτοί ξεκινούν από την Ελλάδα και φθάνουν μέχρι τα πιο μακρινά και ιδιαίτερα μέρη του πλανήτη.
 
                                
"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder