...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 

Ο ρυθμός είναι μια βασική παγκόσμια γλώσσα που ο καθένας καταλαβαίνει. Ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να εκφράσουμε το ρυθμό είναι  ένα κρουστό όργανο. Το αποτέλεσμα του 'χορού' των χεριών πάνω στα κρουστά και τα τύμπανα είναι η μουσική. Η ποιότητα της μουσικής που δημιουργούν οι συμμετέχοντες είναι ανάλογη με την ποιότητα της μεταξύ των σχέσης.

Κάτω από την καθοδήγηση ενός έμπειρου μαέστρου η ομάδα φτάνει στο υψηλότερο σημείο απόδοσης. Γίνεται κατανοητό ότι δεν χρειάζεται να είσαι μουσικός για να παράγεις μουσική. Η συμμετοχή σε ένα τέτοιο κύκλο είναι θεραπευτική εμπειρία για την ψυχή και το σώμα.

 
 
Στους εταιρικούς κύκλους κρουστών χρησιμοποιούμε το μοντέλο της ορχήστρας σε προγράμματα Ομαδικής Συνεργασίας, Ηγεσίας, κα. Αναδεικνύουμε με τον καλύτερο τρόπο αξίες όπως το κοινό όραμα, η ενεργητική ακοή, η αποτελεσματική επικοινωνία, η επίτευξη των στόχων, ο ρόλος του "μαέστρου" και η ηγετική συμπεριφορά,  η διαχείριση των αλλαγών, η αλληλοϋποστήριξη.Τα κύρια μέρη του κύκλου κρουστών είναι η εκπαίδευση της ορχήστρας, η ενορχήστρωση με κρουστά και η εξαγωγή συμπερασμάτων. 
 
 
 
Δεκάδες εταιρείες έχουν ζήσει την εμπειρία αυτή σε  ομάδες από 10 έως 550 άτομα. Η δραστηριότητα διαρκεί από 60 έως 90 λεπτά. Πρόσφατα, προσθέσαμε ακόμα και τη δυνατότητα για  σύντομες παρεμβάσεις (10-20 λεπτών) με ή χωρίς την χρήση κρουστών  που «αναζωογονούν» και ενθουσιάζουν τους συμμετέχοντες.
Στους κύκλους κρουστών χρησιμοποιούμε επαγγελματικά ή και αυτοσχέδια κρουστά από προϊόντα της κάθε εταιρείας. Δίνεται δε στους  πελάτες μας η δυνατότητα να αγοράσουν τα κρουστά που θα χρησιμοποιήσουν για να τα χαρίσουν στους συμμετέχοντες ως αναμνηστικά δώρα με την προσθήκη του λογότυπου της εταιρείας τους. 
 
Επαγγελματίας μουσικός και δάσκαλος μουσικής, ο Κώστας Σημάτος έχει εκπαιδευτεί στις Η.Π.Α. πάνω στην χρήση της μουσικής ως μέσω εκπαίδευσης, ανάπτυξης και ενδυνάμωσης ατόμων και ομάδων. Σπούδασε την τέχνη του κύκλου κρουστών δίπλα στον Arthur Hull τον διασημότερο drum circle facilitator παγκοσμίως. Είναι ο πρώτος και μοναδικός Έλληνας που αποφοίτησε από το “Village music drum circle facilitators workshop” στην Hawaii. Το 2000 ως "ΤΕΑΜ drummer" εισάγει τους κύκλους κρουστών στην Ελλάδα, αναπτύσσει το σύστημα εκπαίδευσης “Corporate drum circle facilitation” το οποίο χαρακτηρίζεται παγκόσμια  πρωτοποριακό. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 15.000 ανθρώπους και κατέχει το ρεκόρ του μεγαλύτερου κύκλου κρουστών στην Ελλάδα με 1450 συμμετέχοντες .
 
"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder