...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 
Η κοινωνικοποίηση, η αναψυχή και το "δέσιμο" μεταξύ των εργαζομένων μιας επιχείρησης μέσα από αθλητικές ή γενικότερα υπαίθριες δραστηριότητες δημιουργούν πολλά οφέλη στην ίδια την επιχείρηση όπως βέβαια και στους ίδιους τους εργαζόμενους καθώς :
 
Προβάλλεται το κοινωνικό πρόσωπο της επιχείρησης.
Βελτιώνεται το κλίμα μέσα στην εταιρία, βελτίωση που απορρέει από τέτοιες εταιρικές παροχές.
Το ηθικό των εργαζομένων ανεβαίνει.
Η άμιλλα που δημιουργείται βελτιώνει την επικοινωνία μέσα στο εταιρικό σχήμα.
Δημιουργούνται σχέσεις που δυναμώνουν τη λειτουργία της εταιρίας.
 
Υπάρχουν κλασσικά αθλήματα (μίνι ποδόσφαιρο κατά κύριο λόγο, μπάσκετ και βόλλει πιο σπάνια) όπου είναι απλά και προσιτά στη διοργάνωση κατ' ευθείαν από τους εργαζόμενους. Εμείς προτείνουμε να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Να αποφασίσετε τη διοργάνωση ενός αθλήματος πέρα από τα συνηθισμένα.
 
Το Paintball, το BLITZ - Outdoor laser tag, μια ιστιοπλοϊκή regatta, μια κατάβαση rafting, ένα κυνήγι θησαυρού ή ένα jeep safari (στην Ελλάδα και στο εξωτερικό) είναι μερικές από τις ιδέες που εκτελούμε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Εκδηλώσεις οι οποίες "μένουν" για πολύ καιρό στο μυαλό και γίνονται σημεία αναφοράς όχι μόνο ως μια ευχάριστη ανάμνηση αλλά ως έμπνευση για μια πιο "επιθετική" αντίληψη στην εταιρική λειτουργία.
 
Καθώς το background και οι εμπειρίες μας από ανάλογες δραστηριότητες είναι πολύ μεγάλα, έχουμε τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε και να διοργανώσουμε - εκτελέσουμε όλο το φάσμα μιας εκδήλωσης μεγάλης κλίμακας και να τη συνδέσουμε με στοιχεία διαφήμισης ή προώθησης εταιρικού brand ή image. Οι υπηρεσίες μας μπορούν να περιλάβουν και τα logistics, τον ταξιδιωτικό - τουριστικό τομέα, τη δημιουργία προωθητικού υλικού, την επικοινωνία της εκδήλωσης στην εταιρία αλλά και προς τα έξω κλπ.
 
     
 
 
 
 
 
"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder