...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 
Για μας στην 38NORTH, εταιρική εκδήλωση σημαίνει θεματική εκδήλωση. Καθώς οι θεματικές εκδηλώσεις αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στις διοργανώσεις που στοχεύουν οι εταιρίες αυτό που προτείνουμε είναι η βελτιωμένη μορφή μιας εταιρικής συνάντησης η οποία πλέον έχει ένα συγκεκριμένο concept με την προσθήκη σεναρίου που εξελίσσει την εκδήλωση σε μια αξέχαστη εμπειρία για τους συμμετέχοντες.
Οι θεματικές εκδηλώσεις έχουν πολύ μεγάλο εύρος θεματολογίας και εφαρμογών. Εταιρείες, σύλλογοι, συνέδρια, καμπάνιες προώθησης προϊόντων ή κοινωνικής ευθύνης χρησιμοποιούν τις θεματικές εκδηλώσεις ως μέσο αναψυχής, λειτουργίας δημοσίων σχέσεων, διαφήμισης ή ακόμα και σύσφιξης σχέσεων.
Η λειτουργία μιας θεματικής εκδήλωσης οδηγεί αναμφίβολα στην αναψυχή των συμμετεχόντων και κατ’ επέκταση στη χαλάρωση της άμυνας του προσωπικού «εγώ» του καθενός και συνεπώς στην ευκολότερη και απρόσκοπτη επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων πέρα από προκαταλήψεις και θεσμικούς κανόνες.
Η συμμετοχή σε μια θεματική βραδιά της 38NORTH είναι μια ευχάριστη έκπληξη για τον καθένα.  Δημιουργεί καινούριους κώδικες στις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων οι οποίοι απαλλαγμένοι από τα πρέπει και τα μη της κοινωνικής ή εταιρικής τους θέσης επικοινωνούν, διασκεδάζουν, προσεγγίζουν το διπλανό τους με άλλη διάθεση. Στόχος μας να δίνουμε πάντα μια διαφορετική οπτική καθώς προσεγγίζουμε το θέμα της εκάστοτε εκδήλωσης με πιο ανάλαφρη διάθεση, τάσεις για ενεργητική συμμετοχή από όλους τους συμμετέχοντες με την προσθήκη σεναρίων μετατρέποντας μια κλασσική εκδήλωση σε ένα θεαματικό show.
Με ...μαγιώ στην παραλία ή με σμόκιν στην αίθουσα ενός ξενοδοχείου, προσπαθούμε να "σπάσουμε τον πάγο" από την πρώτη στιγμή και να κάνουμε τους καλεσμένους σας να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους. Τους έχετε ήδη κερδίσει οπότε ο δρόμος της επιτυχίας είναι ήδη ανοικτός...  
 

 

"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder