...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 

ΓΕΝΙΚΑ

Με τον τίτλο CAMPER TROPHY δίνουμε καινούρια προοπτική στην εναλλακτική απόδραση από το κλεινόν άστυ. Συνδυάζουμε τον εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης προς την ύπαιθρο με τη διαμονή των συμμετεχόντων σε περιοχές μοναδικού φυσικού κάλλους έχοντας ως βάση αυτοκινούμενα οχήματα, ενώ χρησιμοποιούμε τις υπαίθριες δραστηριότητες ως τρόπο ψυχαγωγίας στους χώρους αυτούς.

ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (CAMPER CLUB KAI 38NORTH)

Η συνεργασία δύο εταιριών ειδικών στον τομέα παροχής ποιοτικών υπηρεσιών αναψυχής εναλλακτικής μορφής προτείνει απόδραση με στυλ Camper Club και ψυχαγωγία με δόσεις «εύπεπτης» δράσης από την 38NORTH για όλη την οικογένεια στην Ελλάδα και το εξωτερικό. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ CAMPER TROPHY

Αποδράσεις όλες τις εποχές του χρόνου. Ταξίδια θεματικά και θεαματικά για έχοντες και μη αυτοκινούμενο όχημα με τη συμμετοχή οικογενειών, παρεών, φίλων ή αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων που θα βιώσουν όμως κοινές εμπειρίες και στο τέλος θα γίνουν «ομάδα». Βασικός καταλύτης είναι η αγάπη για την επαφή με τη Φύση και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Αυτές οι δραστηριότητες είναι που θα δοκιμάσουν να ψυχαγωγήσουν τους συμμετέχοντες, θα δοκιμάσουν τις γνώσεις και ικανότητές τους και θα επιβραβεύσουν την καλύτερη επίδοση.

Το Camper Club διαθέτει τα μοναδικής πολυτέλειας και άνεσης αυτοκινούμενα οχήματα, η 38NORTH επιλέγει προορισμούς, σχεδιάζει και εκτελεί τις δραστηριότητες. Οι συμμετέχοντες που κάνουν κράτηση και συμμετέχουν στο πρόγραμμα αναλαμβάνουν την ενοικίαση των οχημάτων και με ελάχιστο κόστος τη συμμετοχή τους στις δραστηριότητες ατομικά ή ομαδικά.

Το πρόγραμμα διαρκεί για τα εντός Ελλάδας ταξίδια, τρεις ημέρες (από Παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή βράδυ) με τις δραστηριότητες να καταλαμβάνουν ολόκληρη την ημέρα του Σαββάτου ενώ η Κυριακή είναι ελεύθερη ημέρα για περιηγήσεις και φυσικά την επιστροφή στη βάση των οχημάτων.
Στο εξωτερικό τα πράγματα είναι διαφορετικά, η διάρκεια μεγαλώνει και οι προορισμοί φαντάζουν μαγικοί. Άλπεις, σκανδιναβική χερσόνησος, βρεττανικά νησιά είναι προτάσεις που δημιουργούν όνειρα που τώρα είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν.
 
Το CAMPER TROPHY ξεκινά τα ταξίδια του στην Ελλάδα στις 22 Οκτωβρίου. Στόχος μας για την περίοδο 2010 - 2011 είναι να διοργανώνουμε ένα event ανά μήνα και να θέσουμε ως τελικό mega event / trip ένα ταξίδι ζωής - ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΡΚΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ NORDKAPP.
Πρώτος σταθμός μας για φέτος η βόρεια Εύβοια (base camp Ωρεοί).  
 

 

"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder