...στις συντεταγμένες των εταιρικών εκδηλώσεων
..."ενισχύω το ανθρώπινο δυναμικό, επενδύω στο μέλλον"
 

To BLITZ είναι η εμπορική ονομασία της δραστηριότητας του outdoor laser tag στην Ελλάδα.

Δραστηριότητα του 21ου αιώνα καθώς η τεχνολογία αιχμής στην οποία στηρίζεται χρησιμοποιεί με τον πλέον ασφαλή τρόπο το φάσμα της υπέρυθρης ακτινοβολίας (όπως τα οικιακά τηλεκοντρόλ) για τη διεξαγωγή παιχνιδιού που μοιάζει με το γνωστό paintball με τη διαφορά ότι δεν πονάει, δε λερώνει, δε χρειάζεται προστατευτικό εξοπλισμό ή ειδικό χώρο για τη διεξαγωγή του. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά το καθιστούν ως ιδανική δραστηριότητα για το ευρύ κοινό που διστάζει ή δε μπορεί να ασχοληθεί με δραστηριότητες στρατηγικής και δράσης (γυναίκες, παιδιά κλπ).

Η 38NORTH έφερε τη δραστηριότητα και τον εξοπλισμό από την Αμερική κατ' αποκλειστικότητα πριν δύο χρόνια και από το 2007 διοργανώνει ενδοεταιρικά πρωταθλήματα, παιχνίδια BLITZ σε παιδικά πάρτι και εκπαίδευση στελεχών εταιριών (κατανομή ρόλων, επιλογή στρατηγικής, ασκήσεις ηγεσίας και ομαδικότητας) ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους χρησιμοποιώντας την ευελιξία και λειτουργικότητα του εξοπλισμού με μια σειρά σεναρίων οι οποίες δοκιμάζουν τις ικανότητες και το ταλέντο των συμμετεχόντων στη δραστηριότητα.

 
Το BLITZ παίζεται με εξοπλισμό που δε χρειάζεται ιδιαίτερη εκπαίδευση στο χειρισμό του, είναι πανάλαφρος και μεταφέρεται εύκολα παντού. Η λειτουργία του παιχνιδιού και η διαιτησία είναι απλή και εύκολη καθώς το λογισμικό που χρησιμοποιούν τα "όπλα" και οι δυνατότητες αλλαγής των ρυθμίσεών τους γίνεται με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα καθιστώντας τη δραστηριότητα ασφαλή, εύκολη, γρήγορη και προπάντων φτηνή.
 
"Αν γνωρίζεις τον εχθρό και τον εαυτό σου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι το αποτέλεσμα εκατό μαχών"
 
SUN ZU - Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ
Περιμένουμε τα email σας στη διεύθυνση : gmastorakis@38north.gr
Για άμεση επικοινωνία καλέστε στο 6973883093
Copyright (2009) : 38NORTH
POWERED BY SigmaWeb's SiteBuilder